Startelvan: Tobias, Robin K, Hult, Gustav, Markus, Javid, Alexander, Christoffer, Victor, Oscar S och Mohammad.

3-0 Alexander Fallgren (23) (assist Robin K)
4-0 Oscar Ström (39) (assist Christoffer)
5-0 Jimmie Larsson (42) (assist Oscar S)
6-0 Jimmie Larsson (52) (assist Oscar S)
7-0 Mohammad Hosseini (60) (assist Oscar S)
8-0 Javid Hassani (78) (assist Jimmie L)
9-0 Oscar Ström (84) (assist Jimmie L)
10-0 Mohammad Hosseini (87) (assist Javid H)

Propen ur eller vad ska man säga om dagens 10-0 vinst? Siffrorna säger det mesta, att vi var idag klart överlägsna är nog ingen överdrift, ett ord till motståndarna, förutom en och annan sen tackling ska dom ha en eloge för det var ett kämpande lag utan större gnäll, all heder till dom!

Vi fick stå och rulla boll rätt ostörda och vi hade ett stort tålamod ikväll när vi byggde anfall bakifrån! Redan i den 4:e minuten hade vi ett bra läge, Kigge hittade ut till Javid som jobbade sig in och gick på ett avslut som målvakten räddade. I den 7:e minuten slog Oscar ett fint inlägg som Falle nickade över. Vi fortsatte att rulla tålmodigt, i den 10:e minuten hittade Victor till Oscar som inte gjorde något misstag, 1-0!

13-åringen Victor hittade Momo i den 13:e minuten, han avlossade ett bra skott som målvakten höll på att tappa in. I den 15:e minuten kom vi i en längre anfall som Kigge avslutade med ett skott över. Två minuter senare så kom 2-0, Momo avslutade bollen tog på en bortaspelare och gick in i mål! Javid fick en smäll på sin onda axel och fick gå ut, Jimmie kom in. Minuten senare höll Momo på att komma igenom, han blev fälld, Falle tog frisparken Jimmie kom högst och nickade i ribban. I den 20:e avslutade Momo ännu ett anfall, målvakten lämnade retur som Falle var först på men skottet blockerades. I den 23:e minuten gjorde Falle 3-0, Robin slog ett bra inlägg som till slut dök ner framför Falle som inte gjorde något misstag.

Runt den 34:e minuten sänktes matchtempot rejält, inte för att den varit hög innan men ändå, vi gick ner till deras tempo. Falle såg sin frispark ta i ribban i den 35:e minuten. Trots det lägre tempot gör vi 4-0 genom Oscar frispelad av Kigge i den 39:e minuten. 5-0 kom i den 42:a minuten Jimmie med en kylig avslut efter att blivit frispelad av Oscar. 5-0 i paus var rättvist efter en mycket bra halvlek av killarna i den värmen det var idag!

Vi kom in till andra halvlek avslappnade och det gav bortalaget deras bästa period i matchen. Men vi var ostoppbara och i den 57:e minuten hade Jimmie och Oscar ännu ett fint samarbete som resulterade med ännu ett friläge och ännu en kylig avslutning av Jimmie till 6-0. Två minuter senare höll detta radarpar på att få in sjuan men Jimmies lobb blev något för lång. Men 7-0 kom direkt efter, ännu en gång var det Oscar som stod för frispelningen och denna gång var det Momo som avslutade i mål.

I den 70:e minuten hade vi bytt in Hasse mot Markus och Eric mot Robin K. Victor fick en bra boll av Momo men avslutet tog i burgaveln, ynglingen fick gå ut strax efter och Javid kom in igen. I den 76:e minuten kom vi med Momo med boll och Jimmie jämnsides mot en back, Momo släppte bollen till Jimmie som hade bara att rulla in den i ett tomt mål, domaren tyckte det var offside och blåste felaktigt bort målet. Men 8-0 kom i den 78:e minuten nu var det Jimmie som hittade Javid som avslutade i det bortre stolpen, en anfall som Hult påbörjade.

Hasse blev nästan nästa målskytt i den 80:e minuten men målvakten räddade hans avslut. Tobias som haft en soft kväll fick visa att han lyckats behålla fokus och gjorde kvällens räddning inden 82:a minuten. 9-0 kom med 6 minuter kvar, omvända roller när Jimmie nickskarvade bollen till Oscar som fullbordade sitt hattrick. 10-0 var det Momo som smekte in bollen i det bottre stolpen efter en finnboll av Javid.

6 poäng och 14-0 på dom två sista matcherna är starkt gjort. Inte nog med att vi fått en rejäl försprång på kvällens motstånd och Rinn, 10 poäng, så har vi nu även nästa veckas motståndare Bäckalund och Edebäck bakom oss. Ett tack till alla killar för kvällens match och främst till Robin, Kigge, Falle och Hasse som ställde upp efter att ha varit ner till Karlskoga med A-laget först och sedan kommit till Granevik!